Aanmelding als sponsor of Vriend van het Theehuis

Theehuis De Boskamp is geen commerciële instelling, maar streeft er naar bezoekers consumpties aan te bieden voor toegankelijke prijzen. Om dit mogelijk te maken is de steun van sponsors en vrienden onontbeerlijk! Zij ondersteunen Theehuis De Boskamp met raad, daad en geld.

De Stichting heeft de ANBI-status (goede-doelenstatus) waardoor giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Het RSIN (Rechtspersonen Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer) van de Stichting Theehuis De Boskamp is 8519 24 992.

Wilt u ook bijdragen aan Theehuis De Boskamp?

Particulieren

Al voor € 25,- per jaar bent u Vriend van het Theehuis. U krijgt daarvoor de nieuwsbrief toegestuurd met al het nieuws over de ontwikkelingen rond de komst van het theehuis. En vanzelfsprekend een uitnodiging voor de opening! U krijgt ieder jaar een verzoek van onze penningmeester om uw bijdrage over te maken.

Bedrijven

Alle sponsors van Theehuis De Boskamp ontvangen een uitnodiging voor de officiële opening van het theehuis. Daarnaast bieden wij u graag de volgende tegenprestaties voor uw bijdrage. Uiteraard doen we dit discreet en altijd in overleg. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op. Wilt u daarvoor ook uw telefoonnummer invullen?

Vermelding naam en logo op onze website: € 75 per jaar
Idem, plus gelegenheid folders in het theehuis neer te leggen: € 150 per jaar

Voor bedrijven zijn de bedragen exclusief btw.

Giften

Alle giften zijn van harte welkom op onze bankrekening:

NL37 RABO 0172 0744 79 t.n.v. Stichting Theehuis De Boskamp Assen.

Op verzoek verstrekken we een factuur.

Opgave

  Aanhef: Dhr.Mw.
  Naam *

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing)

  Adres *

  Postcode en woonplaats *

  Telefoonnummer(s)

  E-mailadres *

  Ik meld mij aan als Vriend van het Theehuis.
  Ik meld mij aan als sponsor.
  Ruimte voor opmerkingen: