Alom Gedenken 2020-3

Alom Gedenken 2020 Online met medewerking van commissaris van de Koning Jetta Klijnsma.

Zondag 25 oktober 2020, thema: Als vlinders konden spreken.

De 12 de editie van het Alom Gedenken vindt dit jaar, vanwege de maatregelen rondom het COVID-19-virus, op een andere wijze plaats dan andere jaren. Het is online te volgen via een link op onze website www.alom-gedenken.nl vanaf 25 oktober vanaf 18.30 uur.

Het programma wordt ingeleid door mevrouw Jetta Klijnsma, zij is commissaris van de Koning in Drenthe. Daarnaast is er muziek van Marnix Onrust (orgel) Berta van der Kolk (fluit) en er is zang van het E-koortje. De dansgroep van dansschool Jan Postema o.l.v Tessa de Wilde voeren een dans uit. Er wordt een gedicht gelezen en een verhaal verteld aan kinderen.

Persoonlijk herdenken kan ook. Het is mogelijk om een tekst, naam of foto van een dierbare te sturen naar foto@alom-gedenken.nl of naar Schieland 22, 9405 NG Assen. De foto wordt met eventueel tekst en/of naam tijdens het programma in beeld gebracht. Graag insturen vóór dinsdag 20 oktober a.s. met toestemming voor het vertonen.

Op zondag 25 oktober kan van 13-16.00 uur het Theehuis de Boskamp op de begraafplaats de Boskamp in Assen worden bezocht. Daar kan gratis een kaarsje worden gehaald.

Op deze wijze hoopt het team Alom Gedenken dat velen in deze onrustige tijd rond het Corona virus toch de mogelijkheid krijgen om hun geliefden te herdenken.

De opnames worden mede mogelijk gemaakt door de medewerkers van DIA licht en geluid.

Meer informatie is te vinden op onze website www.alom-gedenken.nl of telefonisch 06-2354 6777 (Petra de Kruijf

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.