ANBI

De Stichting Theehuis De Boskamp heeft de ANBI-status (goede-doelenstatus), waardoor giften aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Het RSIN (Rechtspersonen en  Samenwerkingsverbanden InformatieNummer) van de Stichting is: 8519 24 992.

Secretariaat:
Bernadette Nauta
Bosbraam 2
9408 LE Assen
Telefoon: 06-2450 2549
E-mailadres: secretaris@theehuisdeboskamp.nl

De Stichting Theehuis De Boskamp heeft ten doel:
Het aanbieden van een koffie- en theeschenkerij op de begraafplaats “de Boskamp” te Assen, waar begraafplaatsbezoekers in een passende sfeer kunnen vertoeven, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord. De stichting beoogt niet het maken van winst.

Theehuis de Boskamp biedt de bezoekers van de begraafplaats een sfeervolle plaats waar men iets kan drinken, kan praten met lotgenoten, lezen, gewoon stil kan zijn of een luisterend oor kan vinden bij een van de vrijwilligers die aanwezig zijn. Zij beschikt over literatuur en informatie over meerdere aspecten van het rouwproces. Voor kinderen is er een kinderhoekje met speelgoed.

Theehuis De Boskamp wordt volledig door vrijwilligers gerealiseerd. Ook het bestuur van de Stichting Theehuis De Boskamp Assen bestaat uit vrijwilligers, die voor hun werkzaamheden geen vergoeding ontvangen. Het bestuur is als volgt samengesteld:

Voorzitter Petra de Kruijf
Secretaris Bernadette Nauta
Penningmeester Evert Jan Stokking
Bestuurslid vacature

Op de pagina downloads vindt u jaarverslagen en de financiële verantwoording. De meest actuele bestanden hiervan:

Beleidsplan Theehuis De Boskmap 2021-2025
Verslag Theehuis De Boskamp 2021 (pdf, 185 KB)
Jaarrekening Theehuis de Boskamp 2021 en begroting 2022 (pdf, 133 KB)