Donatie van het Monuta Charity Fund

Marga Haveman van Monuta Haveman overhandigt de cheque aan secretaris Marga Komen en voorzitter Petra de Kruijf van Stichting Theehuis De Boskamp.

Marga Haveman van Monuta Haveman overhandigt de cheque aan secretaris Marga Komen en voorzitter Petra de Kruijf van Stichting Theehuis De Boskamp.

Stichting Theehuis De Boskamp in Assen heeft van het Monuta Charity Fund een donatie van € 3.000,- ontvangen! De bijdrage van uitvaartverzorger en -verzekeraar Monuta is bedoeld voor de inrichting van het Theehuis. Stichting Theehuis De Boskamp is hier natuurlijk heel blij mee, en ook met de aandacht voor het Theehuis in de media naar aanleiding van deze donatie. Er zijn artikelen verschenen in branche- en regionale uitgaven.

De cheque namens het Monuta Charity Fund werd uitgereikt door Marga Haveman van Monuta Haveman. Marga: “De sfeer op een begraafplaats of in het columbarium kan soms kil zijn. Het is heel prettig als je na een bezoek in een warme, sfeervolle omgeving tot rust kunt komen, om te herdenken of een luisterend oor te vinden. Het kan mensen helpen bij het rouwproces. Door de realisatie van dit Theehuis wordt de herdenking en daardoor de verwerking beter mogelijk gemaakt.”

Voorzitter van Theehuis De Boskamp, Petra de Kruijf: “Het Theehuis biedt nabestaanden een warme en sfeervolle plek om even tot rust of tot bezinning te komen. Dit kan eventueel onder het genot van een kop thee of koffie. Uiteraard zijn de bezoekers van het columbarium en het crematorium ook van harte welkom in het Theehuis. Een ontmoeting met medebezoekers of met een van de vrijwilligers kan van grote betekenis zijn voor het verwerken van het verlies. Met de donatie van het Monuta Charity Fund kunnen wij ons nieuwe onderkomen voorzien van meubels, zodat we een sfeervol Theehuis kunnen realiseren.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.