Uitvaartbeurs 2014

impressie uitvaartbeurs 2014 roden

Op de laptop worden foto’s vertoond van de prachtige locatie van Theehuis De Boskamp.

Op zaterdag 15 maart 2014 was er een Uitvaartbeurs in Winsinghhof, Roden. Onderstaand een kort verslagje.

Zo rond negen uur waren we aanwezig op de beurs, allemaal lege tafeltjes en iedereen druk bezig met de inrichting. Marga was bij de opstart aanwezig en had een prachtig kleed meegenomen voor op de tafel. Jose had mooie sfeerverlichting meegenomen en in een mum van tijd hadden we een mooie tafel waarop we kaartjes en theezakjes hadden uitgesteld. Zakjes met thee die de bezoekers mee zouden krijgen na een donatie voor het theehuis.

Na een kopje thee even rondgekeken bij de andere standhouders, ik heb ze niet precies geteld maar volgens mij waren er wel zo’n 25 stands waaronder een paar hele bijzondere.

uitvaartbeurs 2014 roden

De tafel met de theezakjes voor de donateurs.

Rond 11.00 uur ging de beurs open en mondjesmaat kwamen de bezoekers binnen, nog niet in grote getale maar het liep wel een beetje door. We hebben ons zeker niet verveeld.

Om 13.00 uur kwam de aflossing en alhoewel de financiële opbrengst van de ochtend minimaal was zijn er in ieder geval weer meer mensen op de hoogte van de plannen voor het theehuis en hier kwamen erg positieve reacties op. Al met al hebben we het goed naar de zin gehad en doen we een volgende keer graag weer mee!

Hartelijke groet,
Jose en Fenna

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.